En ny typ av tjänst

Har du någonsin haft ett par svarta favoritjeans? Svarta som natten och som passade perfekt? Var du besatt av att ta hand om dem? Det hade jag, men hur försiktig jag än var så bleknade de till grått efter några månader. Det började vid sömmarna och vid bakfickan. Efter ett tag började mobilen lämna spar vid framfickan och efter det var det kört. Fiin-jeansen blev “vardagsjeans”, som jag hade när det inte spelade så stor roll och tillslut hade jag de bara på mig hemma. De var fortfarande de mest bekväma jeansen jag hade men de inte bra ut.Before and After

Anton och Jag startade 100B för att vi var trötta på blekta svarta jeans. En tjänst för att ge dina svarta jeans en andra chans. Vi använder en industriell, miljövänlig process för att återfärga dina svarta jeans så de blir som nya!

Istället för att använda dina svarta jeans tills de är bleka och grå, skicka dem till oss för omfärgning så både du och dina jeans kan se fantastiska ut!

To try it out:

  1. #get100B
  2. Packa dina jenas och skicka de till oss med QR koden du får från Postnord.
  3. Invänta leverans av dina "nya" svarta jeans
  4. Prova, och berätta för dina kompisar!

Låt inte fina favoritjeans stanna hemma längre. Sluta oroa dig om vilka jeans som ser OK ut. Ge dina svarta jeans en andra chans!